Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

CUM SĂ ALEGI DULAPURILE PENTRU BAIE?

Baia ta are un aspect banal si plictisitor?Încearcă să o reamenajezi cu ajutorul dulapurilor. Aceste obiecte mici de mobilier reprezintă decorațiunile care pot transforma baia ta într-un spațiu estetic, original și funcțional.
Dulapurile sunt accesorii pentru baie, ce au rolul principal de depozitare.

De-asemenea aspectul unui dulap stilat și elegant poate face diferența între o baie banală și una atrăgătoare. Un dulap bine ales sau făcut pe comandă poate schimba aspectul băii rapid.

Poți opta pentru un dulap cu oglindă sau fără, în formă dreptunghiulară, pătrată sau ovală. De-asemenea poți alege după preferință și culoarea în funcție de neesități și culorile deja existente în baie.

Materialul folosit pentru realizarea unui dulap de baie cel mai des este lemnul, PAL-ul melaminat sau  MDF-ul. Este esențial să ai grijă ce tip de material folosești, deoarece baia este un mediu umed unde piesa de mobilier poate să devină ușor pradă pentru mucegai și insecte.

Alege cu stil dulapurile pentru baie și bucurăte de o baie stilată și funcțională, unde totul este organizat și bine pus la punct.